2009. október 7., szerda

Furcsa emberek


Az utóbbi napokban egyre több furcsa embereket látok jártamban keltemben. És itt most nem a magukat és belső szerveiket alkoholban tartósító egyedekről beszélek, írok; bár köztük is akad néhány "tanulmány arc", főleg egy meghatározhatatlan korú nő(?), akinek olyan az arca, mint egy kb. 3 hónapos hulláé; hanem egyedi esetekről.
Kettőt szeretnék kiemelni.
Az egyik, egy 16-17 év körüli srác, akinek olyan volt a fejformája, mint a képen látható Tutenkhamoné. Kopaszra borotvált fej hátrafelé megnyúlt agykoponyával. Csak a korai ábrázolásokon látható smink hiányzott róla. Igazán felfigyelhetnének rá a filmesek!
A másik egy igazán érdekes jelenség! A nyárias időjáráshoz képest (25-26C ) igazán téliesen öltözködött. Sapka, sál, nagykabát...Csodálkoztam is rajta, furiságát leszámítva tiszta volt, aztán megnézve még jobban kikerekedtek a szemeim! Hát a lába lehetett max. 37-38-as. Testalkatilag, ami a kabáton keresztül átjött, elég férfias, de mintha nagy mellek düledeztek volna a kabát alatt. Az arca? Hát, meg nem mondom! Mindkét nem jegyei keveredtek...Igazán nem tudtam, hogy sajnáljam-e vagy sem, de az biztos, hogy nem egy hétköznapi egyed!
Persze lehet, hogy másoknak én tűnök furcsának, meg aztán az ismeretségi körömben is akad szép számmal furi forma...De Ők ketten igazán érdekesek!

Nincsenek megjegyzések: