2009. december 23., szerda

Rövid hírek


-Tegnap lemondott az MLSZ nagyvezír, de a februári közgyűlésig társadalmi munkában látja el a feladatkörét. Saját bevallása szerint már rég fontolóra vette e lépést, csak nem a sikeridőszakban akart lemondani. Hol volt itt ilyen időszak? Az U20 fiatalok VB bronzán kívül semmi ilyenről nem tudok. És most, amikor kirobbant a nemzetközi "téli felsőruházati" balhé, és a nagyvezír neve is felmerült egy régebbi hasonló eset kapcsán...Hát nem is tudom, hogy van ez...? 

-Megint évszakot váltottunk. Megjött a beígért olvadás. Tegnap az ország nyugati részén erősen olvadt, a hirtelen jött melegedés a szívbetegeket meg is viselte, míg keleten hófúvások voltak. Most Pesten 5-6 C van, eső esik, olvad a hó, már ami mostanra megmaradt. De szombatra újra lehűlést ígérnek.

-Holnap Szenteste...Megint elszaladt egy év. Annyi de annyi minden történt, de mégis csak egy pillanatnak tűnt. És most lesz az első karácsonyom, hogy teljesen egyedül leszek...Mindenki balga földön a családból...és más is távol...most tudatosult bennem, hogy sz.. ez így! De hagyjuk...Munkába(?) temetkezem...Ettől függetlenül Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt Kívánok!

Nincsenek megjegyzések: