2009. december 9., szerda

Előző bejegyzés folytatása.


Úgy látszik, hogy ez a H1N1 téma kifogyhatatlan. A tegnapi bejegyzésemre érkezett egy kérdés, hogy ha a vírus ennyire veszélyes és agresszív, akkor miért "csak" ennyi az áldozat és miért csak Nálunk Magyarországon van jelen. (Médiában csak  hazánkban megtörtént esetekről van szó napról napra mostanság). Sajnos minden ilyen haláleset értelmetlen, de melyik halál "értelmes"?

A válaszhoz íme két adalék. Az egyiket megbízható forrásból hallottam, míg a másiknak csak véletlenül lettem fültanúja.

  1. Háziorvos elbeszélése, miszerint kötelező fejtágításon kellett részt venniük, minek a céja az volt, hogy az orvosok buzdítsák a pácienseket az oltás beadatására. Egy bibi volt csak az "előadásban", mégpedig az, hogy semmi konkrét szakmai alátámasztása a dolognak nem volt! (Ezt támasztja alá az is, hogy az oltással szemben szkeptikus orvosok pénzbüntetését rebesgetik)
  2. A mai napon egy bevásárló központban a pénztárra való várakozás közben, előttem állók beszélgetése ütötte meg a fülem. Beszélgtésükből az volt leszűrhető, hogy az egyik orvos lehet. Ő a következőket mondta: A cél az, hogy tízmilliárd forint follyon be az oltásokból. Ehhez durván 3300000 embert kell(ene) beoltani. Ennek az összegnek durván a kétharmada a nyereség. (Ez sem kizárt indok)

Rakjuk csak össze a mozaikot! Ha az orvos nem olt, akkor megbüntetik. Ha olt, akkor abból van a pénz. És ugye már szó volt arról az érdekes szerződésről, aminek a lényege, hogy az állam garantált áron vásárolja a gyártótól a vakcinákat drágábban mint ha a nagykereskedőtől vennék. Ügyes business!

És akkor még nem is beszéltünk az olyan összeesküvés-elméletről, miszerint kell a kis országunk másoknak, pontosabban a vízünk, ill. a termőföldünk. Ehhez a legegyszerűbb út, a népesség megtizedelése, ne adj Isten, kiírtása. Na most mi van ezekben a vakcinákban? Lehet, hogy biológiai időzített bomba? Ki tudja! Csak nyissuk ki a szemünk végre!

Nincsenek megjegyzések: