2009. december 2., szerda

H1N1 pánik

Lassab téboly lesz úrrá az embereken, a rengeteg, sokszor ellentmondó H1N1 információ, hír miatt. Naponta mondanak be újabb sajnálatos haláleseteket (köztük egy 6 hónapos terhes kismamáét), amin nehéz tovább lépni!

De valami nem hagy nyugodni! Mindenhol ilyen pánik van, vagy csak magyaros sajátság ez? Nem hallani a környező és távolabbi országok felől, influenza terén, szinte semmit. Pedig gondolom nem csak nálunk "tombol" ez a betegség, járvány. 

Vagy csak figyelemelterelésről van szó megint? Mert hát ugye nem ez lenne az első. Médiában bíztatják az embereket, hogy oltassák be magukat. Másfelől egyes orvosok tiltakoznak a tömeges beoltás ellen, sőt van aki nyíltan elítéli. Mert ugye influenza, ha nem is járvány, minden évben előfordul és sajnos mindig van haláleset. Valamint, ha egy új törzs jelenik meg, most ugye áprilisban Mexikóban, akkor hogy, hogy nem, szinte azonnal lett vakcina. Vagy ez már előre tudott volt? De akkor mesterségesen kellett elindítani! Miért van az, hogy az elmúlt évtizedekben évről-évre kerülnek elő új vírusok időrendben kezdve a HIV-től, a mostani H1N1-ig? Összeesküvés-elmélet megint? Lehet...de valakik nagyon jól megszedik magukat a vakcinák eladásából...

Da hál'Isten, az emberek humorérzéke megmaradt! És ez bíztató!


4 megjegyzés:

dorottya írta...

Na ja, én is azon gondolkozom, hogy itt a balgáknál én is csinálok egy új kereskedelmi csatornát, ahol elsőnek eladnám a mi valóságshownkat, ez kapásból fellendítené a nézettséget :), és ha már ez megvan elkezdeném kelteni az éppen legújabb "víruspánikot", közben mondjuk Te létrehozol egy vakcinagyárat, ami persze azonnal a balgák segítségére siet, mi pedig jól meggazdagszunk ! ;)Benne vagy ?

Hungarian betyár írta...

Naná! De a gyárat a balgák államának a költségén hozom létre, majd kötök velük egy exclusive szerződést, hogy garantált áron, mindenkinél drágábban veszik meg a vakcinát tőlem, majd az egészet átviszem egy offshore cégbe és onnan támogatpm a tv-csatornádat, amiért persze adókedvezményt kapok...

dorottya írta...

na látom, Te is tanultál otthon valamit! Mégis csak jó ötleteket adnak ezek a honatyák ,nem ?!

Hungarian betyár írta...

Na igen, de őket is kiokították, mert nem hiszem, hogy saját kútfőből merítkeznek...