2009. november 11., szerda

Érdekes - közhangulat (hihi)

"Független jelölt nyerte a dunakeszi időközi önkormányzati választást
Az 1777 választópolgár közül 469-en járultak az urnákhoz
Bus Antal független jelölt győzött a Dunakeszi 8. számú egyéni választókörzetében vasárnap tartott időközi önkormányzati választáson – közölte a voksok összeszámlálását követően Molnár György, a helyi választási iroda munkatársa.

Az időközi választást azért kellett kiírni, hogy betölthessék az idén nyáron elhunyt Balogh Ferenc megüresedett képviselői helyét. Az alagi 8. számú körzetben élő 1777 választópolgár közül 469-en járultak az urnákhoz – ez a jogosultaknak mintegy 26 százaléka – mondta Molnár György, hozzátéve: a voksolás mindvégig rendben zajlott.

A szavazatok összeszámlálásának eredményeként Bus Antal (független) lett a körzet új képviselője. A győztes 216 szavazatot kapott, míg a második helyen végzett Thoma Csaba (Fidesz- KDNP) 165-öt. A harmadik helyre 54 vokssal Baloghné Bitter Zsuzsanna ( független), míg a negyedikre 22 vokssal Lukácsi Bálint (Lehet Más a Politika) került. A legkevesebben – mindössze heten – Márkusné Kecsmár Ágnesre (MSZP) szavaztak - közölte Molnár György.

MTI"

Ebből nem is az részvételi arány a legfontosabb (az is gyászos), hanem az mszp (szándékosan kisbetű)-s jelölt a leadott szavazatok mindösszesen 1.4925373...%-át kapta!!!

Erről csak ez jut az eszembe:


Nincsenek megjegyzések: