2010. október 4., hétfő

Elsöprő jobboldali fölény!


Tegnap minden eddiginél fölényesebb sikert ért el a Fidesz-KDNP szövetség! A részletekért katt. ide!
De ami érdekes és egyben mulatságos, az az, hogy a maszop sikerként értékelte az eredményt! Táblázatokat mutogattak, hogy a tavaszi parlamenti választásokhoz képest arányaiban több szavazatot kaptak. Csak elfelejtették mondani, hogy a kapkodásukban nem törölték le a Fidesz-KDNP eredményét, ami szintén nőtt (arányaiban) és felhőkarcolóként tornyosult föléjük! Megjegyezték azt is, hogy az alacsony részvétel a kormány kritikája. De, ha ez kritika, akkor miért nem értek el ők jobb eredményt? Szóviccel élve azért, mert ők a bal...
Orbán Viktor úgy értékelte a részvételt, hogy aki szavazott, az felhatalmazást adott, aki nem, az pedig engedélyezte a további munkát!
Ami nagyon fontos, hogy Budapest is benarancssárgult!
A Jobbik a tavaszi választásokhoz képest visszaesett egy kicsit, de mindenhol jelen vannak. Az lmp-ről beigazolódott, hogy lokális párt, de a szadesz által hagyott (nemlétező) űrt sem tudják ki-, ill. betölteni!
Végezetül annyit, hogy ilyen parlamenti és önkormányzati egyidejű többséggel nagyot lehet bukni. Reméljük az ORSZÁG érdekében, hogy nem így lesz!!!

Nincsenek megjegyzések: